CURS BRICOLAJ I

Aveţi acasă obiecte şi materiale vechi, date uitării?

Nimic mai simplu, cu multă fantezie şi soluţii propuse la "atelierul de bricolaj" vei da viaţă unor obiecte deosebite şi te vei transforma, pentru cel puţin 2 ore pe săptămână, într-un adevărat meşteşugar al frumosului.

Cristian îţi va dezvălui multe idei, tehnici şi soluţii practice, îţi va pune în valoare talentul şi îndemânarea, pentru ca obiectele decorative şi cadourile tale să-ţi poarte amprenta, pentru ca nimic din ceea ce-ţi creează ambientul să nu mai fie impersonal şi rece.

Scaldate în lumina colorată a vitraliului, scaunul tău din lemn cu inserţii manuale, ramele şi cutiile de bijuterii, vasele tale de ceramică vor spune povestea casei tale cu stil şi personalitate, iar savoarea cafelei de dimineaţă va fi unică în cana pe care tu insuţi ai creat-o.

Vei fi încântat să descoperi, sub îndrumarea lui Cristi, o altă latură a personalităţii tale, o neaşteptată capacitate creatoare, ce-ţi va oferi relaxarea şi detaşarea de care ai atâta nevoie, te va umple de satisfacţia lucrului frumos, făcut de mâna ta!
Iata primele realizari in cadrul cursului de bricolaj :- studiu desen in creion necesar pentru a ne obisnui cu forma, lumina si umbra;
-decorarea unui ceainic cu motive decorative ;

Adrian


Adrian


Adrian

ATELIER CRISTIAN SCUTARU  Str. Tudor Arghezi nr. 13, Sector 2 Bucuresti langa Ambasada Americii cursul se desfasoara in fiecare zi a saptamanii de la orele 19 la 21.
Pentru mai multe detalii si intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati la:

Tel: 0740363925 sau crsscutaru@yahoo.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DESEN IN CREION

LUMEA SUBACVATICA

DESEN IN CARBUNE -Incepatori