Centru Cultural ArtSociety

Daca vreti sa vedeti cea mai frumoasa galerie si sa admirati lucrari din istoria artei romanesti mergeti la  Centru Cultural ArtSociety .
Centru Cultural ArtSociety a participat la NAG #5 cu expoziţia “50 de capodopere“, o selecţie de picturi celebre din patrimoniul Pinacotecii Bucureşti.

Palatul Cesianu-Racoviţă, noul sediu al Centrului Cultural ArtSociety şi-a deschis porţile în luna mai iubitorilor de artă. După ce, începând din 2009, Pinacoteca Municipiului Bucureşti a fost de două ori “în vizită” la ArtSociety, acum, instituţia privată de sediu de aproape 30 de ani, expune din nou în cadrul Centrului Cultural.

Expoziţia actuală prezintă “50 de capodopere”, purtând semnătura marilor nume din istoria artei româneşti, de la Grigorescu, Andreescu şi Luchian, la Petraşcu şi Marcel Iancu. Toate aceste lucrări, pe nedrept pedepsite să stea ascunse în depozite, văd acum lumina zilei într-un spaţiu pe măsura valorii lor, mulţumită colaborării dintre Pinacotecă şi ArtSociety.

Programul Nopţii Galeriilor şi celelalte galerii participante, pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro.

Evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor – NAG#5 este un proiect cultural realizat de către Asociaţia Ephemair şi susţinut de Ministerul Culturii şi Cultelor.




Iata o licitatie la Galeria ARTMARK :


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DESEN IN CREION

LUMEA SUBACVATICA

DESEN IN CARBUNE -Incepatori