VARA ASTA ESTI ARTIST !

Vara asta esti artist… sau ai ocazia sa devii!

Pentru ca vine vara cu pasi repezi, ne pregatim de un cursul de pictura – Editia de vara, din luna iunie va asteptam alaturi de noi sa descoperiti lumea fascinanta a picturii,desenului si modelajului,  alturi de noi,va vor deschide usa catre un univers nou si poate catre o noua optiune in cariera. Am vrut sa facem un curs de vara in special pentru cei care raman in Bucuresti pe perioada verii si care vor sa se relaxeze, sa creeze si sa descopere arta, intr-o ambianta estivala.

Cursul se adreseaza pasionatilor de pictura, de orice varsta, orice profesie, studii… etc.
Se pot inscrie cei care vor sa isi decoreze propria casa, sa picteze,sa bricoleze.

Cursul se mai adreseaza celor care vor sa lucreze in domeniu:  artisti, decoratori etc, si mai ales celor care vor sa afle mai multe despre acest domeniu spectaculos, sa dobandeasca abilitati estetice, sa inteleaga frumosul si sa se informeze intr-un mediu organizat, placut, interactiv si prietenos.

Ca si atestat va vom oferi la final o diploma de participare si o expozitie la finalul cursului .
Cursul va avea 12 sedinte atat practice cat si teoretice a cate 2 ore si se va tine de 2 ori pe sapatamna de la ora 19, pretul cursului este de 700 ron .  In cazul in care se doreste un alt program va rog sa ma anuntati si in functie de nr de inscrieri vom fragmenta grupele si vom face si o grupa de dimineata sau poate la sfarsit de saptamana.

Pentru inscrierile la curs va rugam folositi formularul de contact  unde va rugam sa completati numele complet adresa de email si numarul de telefon.

Pentru achitarea avansului ne puteti vizita la sediul ATELIER CRISTIAN SCUTARU str. Tudor Arghezi  nr.13 ,langa Ambasada Americii intre orele 18-21.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0740363925 si 0726225419.

Va asteptam cu drag!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DESEN IN CREION

LUMEA SUBACVATICA

DESEN IN CARBUNE -Incepatori