PASTE FERICIT !

Cu ocazia sarbatorilor pascale m-am gandit sa va dau cateva idei de urari, si bineinteles sa va doresc Paste Fericit !

 -Sarbatorile de Pasti sa fie momentul cand sperantele tainice sa iasa la lumina si sa devina impliniri. Sa avem puterea sa castigam respectul oamenilor si iubirea celor dragi. Sa ne bucuram de ceea ce este frumos si sa redescoperim impreuna iubirea. Sa facem lumea un pic mai buna!
-Fie ca Lumina sfanta si tainica a Invierii Domnului, sa ne deschida sufletul spre armonie, speranta, toleranta si credinta ca nimic nu poate sa ne stea in cale pentru a ne implini visurile, atunci cand mergem pe calea presarata cu flori a iubirii. Paste Fericit!
-In Noaptea Invierii, cu lumanari aprinse si sufletul curat, sa ne rugam pentru iertarea pacatelor si regasirea sperantei. Sarbatorile de Pasti sa ne aduca numai bucurii, sanatate si multa fericire. Bataia clopotelor sa anunte o lume mai buna in care sa gasim din plin tot ceea ce ne dorim.
-Cristos a inviat! Invierea Domnului sa reverse asupra noastra sanatate, pace, belsug de bucurii si fericire. Aceasta zi sa devina o borna de hotar in viata ta. Fie ca de acum sa cunosti numai iubirea si bunatatea, iar speranta sa te insoteasca pretutindeni.
-Paste fericit alaturi de cei dragi, sa aveti parte de caldura in suflet, belsug in casa, bucurii, multa sanatate si putere de munca. E bine cand suntem multumiti si fericiti si ne bucuram de dragostea celor dragi, a familiei si de respectul oamenilor. Sa pretuim lumina din viata vostra. Felicitari!

Răstignirea Domnului nostru Iisus Hristos :





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DESEN IN CREION

LUMEA SUBACVATICA

DESEN IN CARBUNE -Incepatori